EHBO voor baby's & kinderen

Onze trainers weten waarom

Gewoon, omdat het belangrijk is dat je weet wat je te doen staat in geval van nood! Bij onverhoopte ongevallen, waarin iedere seconde telt, wil jij het welzijn van een kind toch niet aan het toeval overlaten?

Zeker ook voor niet-levensbedreigende situaties, is kinder- EHBO van belang. Want: kun jij zien of een pols gebroken is of gekneusd? Weet jij wat je moet doen als een kind flauwvalt, of wat de oorzaken daarvan kunnen zijn?

Je weet waarschijnlijk wel dat er ergens bij jou in de buurt een AED apparaat hangt, maar heb je er wel eens één in handen gehad om mee te oefenen?

Als je een van deze vragen met “nee” moet beantwoorden, dan is een cursus EHBO aan baby’s en kinderen zeker op zijn plaats.

Daarom willen wij je van harte uitnodigen deel te nemen aan een van onze cursussen die door het hele land worden aangeboden.

Onze trainers

Miranda donkers

Er is niets zo erg als machteloos toekijken bij een ongeval omdat je niet weet hoe je moet handelen. Zeker als het ook nog eens een kind betreft.

Pascal Akkermans

Hebt u wel eens met een AED apparaat geoefend?

Heleen van de laak

Weten wat je moet doen als een kind een ongeluk heeft gehad, klein of groot is belangrijk.  Je kunt er kinderlevens mee redden.

Onze instructeurs zijn allemaal door Het Rode Kruis gecertificeerd.

Een waarborg voor een gedegen EHBO-opleiding, waar u echt wat aan heeft.