Sat, Nov 20 | Wijkgebouw De Weide

Hoogeveen 20-11-2021 (e-learning + praktijkdag)

Volledige cursus EHBO aan baby's en kinderen met certificaat van het Rode Kruis. Incl. reanimatie en gebruik van AED apparaat. Gratis koffie en thee!

Tijd en locatie

Nov 20, 9:00 AM – 1:00 PM
Wijkgebouw De Weide, De Ploeger 10, 7908 LL Hoogeveen, Nederland

Inhoud van deze training

Deze volledige cursus wordt gegeven door Rode Kruis gecertificeerde trainers. Na afloop ontvang je een Rode Kruis certificaat.

Gratis koffie en thee.

De cursus bestaat uit 4 tot 6 uur online theorie en 4 uur praktijk op locatie.

• De module e-learning volg je thuis op het moment dat het jou uitkomt. Bespaar tijd doordat je online al met de theorie oefent. Kennistesten en heldere video's maken deze online theorie allesbehalve saai.
  • Na afloop van de online cursus krijg je nog een jaar lang toegang tot de online leeromgeving en bij goed gevolg een bewijs van deelname
  • Met dit bewijs kun je deelnemen aan het klassikale praktijkdeel op locatie. Let op: uitsluitend toegang tot de lesdag op vertoon van het bewijs van de e-learning module!
  • Het certificaat van de volledige cursus is 2 jaar geldig.