Sat, Jul 10 | Gemeenschapshuis De Vlinderhei

Best 10-7-2021 (klassikale dagcursus Rode Kruis)

Volledige klassikale cursus (8 uur) EHBO aan baby's en kinderen met certificaat van het Rode Kruis. Incl. reanimatie en gebruik van AED apparaat.

Tijd en locatie

Jul 10, 9:00 AM – 5:00 PM
Gemeenschapshuis De Vlinderhei, Vlinderhei 16, 5685 Best, Nederland

Inhoud van deze training

Deze volledige cursus wordt gegeven door Rode Kruis gecertificeerde trainers. Na afloop ontvang je een Rode Kruis certificaat. Tijdens de cursus is er gratis koffie, thee en een lunch!

In deze praktische groepscursus van 8 uur oefen je alle EHBO-vaardigheden die je nodig hebt.

Je leert tijdens deze cursus een slachtoffer in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten alarmeren en EHBO te verlenen bij:

• Hartstilstand: Reanimatie en gebruik Automatische Externe Defibrillator (AED)
  • Bewusteloosheid, verslikking, verdrinking
  • Brandwond, huidwond, bloeding, neusbloeding
  • Hoofdletsel, nek- en wervelletsel
  • Vergiftiging, CO-vergiftiging
  • Ernstige allergie, koorts en koortsstuipen, kortademigheid,
  • Letsel aan botten, spieren en gewrichten
  • Tand door de lip, verloren/afgebroken tand
  • Vreemd voorwerp in neus en oor en vuiltje in het oog

Het certificaat van de volledige cursus is 2 jaar geldig en goedgekeurd door de rijksoverheid voor gastouders en binnen de Regeling Wet kinderopvang.

Tevens ontvang je na afloop het boek EHBO aan baby's en kinderen (110 pagina's).