Combinatie E-learning & klassikaal
Met Rode Kruis-certificaat

Deze volledige cursus Eerste Hulp Aan Baby's & Kinderen bij het Rode Kruis inclusief certificaat bestaat uit 4 tot 6 uur online theorie en 4 uur praktijk op locatie.

• De module e-learning volg je thuis op het moment dat het jou uitkomt. Bespaar tijd doordat je online al met de theorie oefent. Kennistesten en heldere video's maken deze online theorie allesbehalve saai.

• Na afloop van de online cursus krijg je nog een jaar lang toegang tot de online leeromgeving en bij goed gevolg een bewijs van deelname

• Met dit bewijs kun je deelnemen aan het klassikale praktijkdeel op locatie. Let op:  uitsluitend toegang tot de lesdag op vertoon van het bewijs van de e-learning module!

• Het certificaat van de volledige cursus is 2 jaar geldig

Het certificaat behorende bij deze cursus is door de Rijksoverheid goedgekeurd voor gastouders en valt onder de Regeling Wet Kinderopvang.

Aanmelden voor deze cursus e-learning en praktijk klassikaal kan via onderstaande agenda en kost € 102,50.

Welke onderwerpen komen aan bod?

• Hartstilstand: reanimatie en gebruik AED

• Bewusteloosheid, verstikking, verdrinking

• Brandwond, huidwond, bloeding, neusbloeding

• Hoofdletsel, nek- en wervelletsel

• Vergiftiging, CO-vergiftiging

• Ernstige allergie, koorts en koortsstuipen, kortademigheid

• Letsel aan botten, spieren en gewrichten

• Tand door de lip, verloren/afgebroken tand

• Vreemd voorwerp in neus en oor, vuiltje in het oog.