kind waterkoker.png
Waarom een cursus eerste hulp aan baby's en kinderen?
De meeste ongelukken met kinderen gebeuren in huis. Je hebt jezelf voorgenomen om alert te zijn op mogelijke gevaren, maar je zit niet 24/7 naast je kind. Kinderen zijn snel en onberekenbaar. Dit komt ook door de ontwikkeling van kleine kinderen. Wat ze gisteren nog niet konden, lukt ze ineens vandaag wel.
80% van de ouders heeft geen cursus eerste hulp aan baby's en kinderen gevolgd en kunnen in geval van nood niet goed handelen.
De kennis van de cursus eerste hulp aan baby's en kinderen zorgt ervoor dat je weet wat je moet doen als het fout gaat.
Kinderen willen klimmen, stoeien, leren lopen, leren fietsen, meehelpen in de keuken, jou nadoen. Dit is erg belangrijk voor hun ontwikkeling, maar wel op een veilige manier. Zeg nu zelf; je zit rustiger aan tafel te eten als je weet wat je moet doen als je kind zich verslikt!
Waarom een cursus eerste hulp aan baby's en kinderen?
"Ik heb zelf een keer bij een kind gestaan die bewusteloos was door een koortsstuip. Ik wist toen nog niet wat ik moest doen. Dat gevoel van machteloosheid is zo ontzettend erg!
Na de cursus eerste hulp aan baby's en kinderen weet ik wat ik moet doen. Ik zal in paniek misschien niet perfect handelen, maar ik voel mij veel zelfverzekerder."
kind kinderstoel.png